Непозбувна бентега або Як бути Головою батьківського комітету


У будильнику нема потреби. Вайбер та «група 3-А» на сторожі твоєї бадьорості. Ти до першої ночі доповідала мамі Дмитрика, чому придбала дітям подарунки «від Миколайчика» в Сільпо. А могла ж в АТБ! Там на 0.85 грн. дешевше. А помножити на 30 – то ж капітал! Я вже мовчу про оптову базу, де працює Наталчиної тітки колишній однокласник. Можна ж було домовитись! І чим ти тільки займалась! Знову не впоралась з завданням, марнотратниця така!
Голова батьківського комітету називається!

О 7:00 знову звичний «дзенькіт» (і хто придумав цей бридкий «дзинь» для сповіщення. Найненависніший звук у світі! І вже забулося, як від нього колись завмирало серце: «А може це коханий Михасик мій щось написав?!» ). Ой! З самого ранку і вже КАПСЛОКОМ на весь екран: ЧОМУ НЕ НАГАДАЛИ, ЩО ПЕРШИЙ УРОК ТРУДОВЕ НАВЧАННЯ? МИ КОЛЬОРОВИЙ ПАПІР НЕ КУПИЛИ!
То розклад не змінювався, вже третій місяць першим уроком у четвер Трудове навчання.
А МОГЛИ Й НАГАДАТИ!
Голова батьківського комітету називається!

Після обіду не забудь написати повідомлення від вчителя, що планується екскурсія на наступні вихідні.
НЕ МОЖНА БУЛО РАНІШЕ ПОВІДОМИТИ?! У ВСІХ ВЖЕ СВОЇ ПЛАНИ. ЧИ З ВЧИТЕЛЕМ НЕ СПІЛКУЄШСЯ? А ЦЕ ТВІЙ ПРЯМИЙ ОБОВ’ЯЗОК! Голова батьківського комітету називається!
Завтра планується зустріч гостей з районо. Класний керівний просила прийти всім до школи у шкільній формі.
І від дзенькоту шумить у вухах. «ЩО ЗА ОБМЕЖЕННЯ!» «КРАЩЕ ОПАЛЕННЯ НЕХАЙ ВВІМКНУТЬ!» «ЦЕ РАЙОНО НЕХАЙ ГОТУЄТЬСЯ, А НЕ ДІТИ! ХАБАРНИКИ!»
І фінал: «ТРЕБА ВАМ МЕНШЕ БІГАТИ В ТУ ШКОЛУ. БО ПІДЛАБУЗНИЦТВОМ ПАХНЕ.» ЗАВЖДИ ЛИШЕ ІНТЕРЕСИ ШКОЛИ ВІДСТОЮЄТЕ, А НЕ БАТЬКІВ!»
Голова батьківського комітету називається!

Ось так. Від семестра до семестра. А ти так чекала, коли твій малючок стане першокласником! Так мріяла знову «в перший клас», як тоді, 1 вересня 1993. Тоді, коли ти так обожнювала школу….
А ТЕПЕРЬ НЕНАВИДИШ!!!!!
Голова батьківського комітету називається! ©

Коментарі